Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:11 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Фев, 2008 5:23 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Съгласна съм, но имам пред вид фактите - да вложиш толкова много пари за обстановка и дизайн, а да направиш само една тоалетна..... и това в голям ресторант...


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Фев, 2008 6:21 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Да дам и аз своето "за" този ресторант. Рибите са пресни, обслужването е на много добро ниво, обстановката е много приятна в работните дни, когато въпросните господа и техните придружителки са рядкост. Тоалетни обаче са истински минус... Що се отнася до цените, всичко с изключение на рибите е на много нормални цени. Те и рибите не са на по-различни цени от предлаганите в другите добри рибни ресторанти, но рибка за 2-ма излиза към 100 лв.


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Мар, 2008 1:19 pm Нед 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Последен ъпдейт от снощи.

Бяхме с приятели. Нямаше и следа от ""Добре облечени" господа в компанията на добре разсъблечени дами". Пълно беше с деца с родителителите си. Май толкова много деца в ресторант не съм виждала. :lol:

Ве Це - то е луксозно ремонтирано - 3 кабинки в дамската, мъжката отделно.

Обслужването беше на ниво с малки изключения, един от сервитьорите беше или разсеян или влюбен. ;)

Храната - много добре приготвена. Цените пак така високи.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB