Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:28 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Май, 2008 4:21 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Наскоро открито заведение, вероятно работи от края на април, понеже на 2 май още му правеха някакви чудесии отвън, макар че работеше с клиенти. На вид заведението е доста модернистично, стилно, вложени са пари в дизайна. Но не това е впечатляващото. Обслуждането е на много високо ниво за ресторант на такова място, а храната е "пипната" отвскъде! Имат много интересни фюжън предложения, които не сме срещали другаде и малки творчески хрумки като розички броколи в картофеното пюре за гарнитура на нещо с гъши дроб. Листа със салати и пици е доволно дълъг, но без недоразумения в стил квартална пицерия. Цените са повече от нормални, имайки предвид качеството на храната и обслужването - може би са с 10-15% по-високи от приличните квартални пицерии, което поне за нас е повече от приемливо. Всеки път, когато ходим до Практикер или Панчерево, се отбиваме там и досега не е имало "засечки". В неделя дори имаше някакви костюмирани чужденци (да се чудиш защо там и защо в неделя в костюми!).


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Май, 2008 4:37 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Интересно ми е дали е ново заведение от веригата Ниагара.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Май, 2008 5:07 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
И ние това се чудихме, но това заведение е нещо средно между пицери и р-т от типа на Мотто и Опера (е, без техните претенции, де). Което естествено не му пречи да е от веригата.


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Май, 2008 11:18 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
И аз да се присъединя към похвалите, нали съм от квартала..:)

Тук съм яла невероятен крем брюле..ммм, божествен. Довършват го пред теб, като клиентът определя количеството захар за карамеловата коричка..:)

Много впечатляваща е и кухнята, като съоръжение говоря, "скрита" е зад стъкло и на практика се вижда какво се твори в нея.

Обслужването е наистина на ниво. :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB