Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 26 Фев, 2020 12:47 pm Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 05 Авг, 2008 8:07 am Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Познавам го от повече от 20 години, но 16 години не бях ходила там. Вчера, от носталгия, реших да го посетим с миш-маш и останах много приятно изненаданa. С изключение на цените, нищо не се беше променило. Идеално поддържан, отлична чистота, включително и в тоалетните. Обслужването отлично, ястиятя също. Имам само две малки забележки (пълната перфектност трудно се намира) - крем Брюле, не беше направен с карамелизирана захар отгоре, а с карамелов топинг, и в ястието Кале, пилешката пържола беше много мазна (но това е въпрос на вкус). Следващия път, като посетя Пловдив, пак ще отида в този ресторант със сигурност.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB