Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 12:24 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 14 Юли, 2005 8:38 pm Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
gotin написа:
А пробвала ли си вариант със стар лук, за да става и през времето, когато няма пресен?
И как би трябвало да се сложи, настърган, нарязан на ситно, смлян с пасатор или блендер?

Пробвах и със стар лук, на мен така ми харесва повече, но за останалите е по-тежко. Пък и пресен лук вече има през цялата година (не е трудно да си отгледате малко зелен лучец в чашка с вода).
Лукът е нарязан наситно (в рецептата го пише). Ако перата са малки и тънки - е по-лесно, ако са по-широки, тогава ги цепвам надлъжно и чак след това режа напречно.
Обаче нищо не пречи да пробвам и с блендера, може пък да ми хареса :roll:

Quote:
Ароматът на сока на лайма много се отличава от този на лимона, има ли голямо значение това за твоята рецепта?

:oops: Не знам, досега не съм опитвала лайм, цената му все още е доста висока за мен, а и не винаги го има в кварталния супермаркет :evil:


Last edited by biskvitka on 15 Юли, 2005 5:46 pm Пет, edited 2 times in total.

 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB