Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:24 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 24 Юни, 2004 11:28 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 3:09 am Пон
Мнения: 181
Location: Хайде! На масата!
Много обичам рибка! Ето още един "дип" с аншоа - латиноамерикански. Количеството е за две купички.

ТАПАНАДА
--------------
3 кутийки консерва аншоа(по 150 гр) без мазнината
1 кутийка консерва туна/тон (по 200гр) без мазнината
200 гр черни маслини, почистени от костилките
1/4 ч.ч. каперси (заменят се с кисели краставички или моркови от туршия)
4 скилидки чесън, счукани
2-3 с.л. лимонов сок
1 ч.л. черен пипер

1. Всички продукти се разбиват в миксер (ако е много суха сместа се добавя малко от мазнината на конервите.
2. Останалата част от рецептата - също кото горната, тостчета, крекерчета и облизване на пръстите. :lol:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB