Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:03 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 19 Фев, 2006 4:52 pm Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Нарязаното на порции свинско месо киснем в марината приготвена от:

- ароматизиран оцет който сме варили със сол на вкус,
чубрица, кромид лук нарязан на едро,
дафинов лист, черен пипер, зърна карамфил.

Всеки ден месото се преобръща с вилица. Трайността му е докато седи в маринатата.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB