Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:02 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Юни, 2006 1:33 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Т.нар. 'класически' сос Айоли трябва да е по-рядък от майонеза (от купешкия и вариант :mrgreen:). Консистенцията е като на рядко кексово тесто. Затова, ако сосът се сгъсти, се разрежда с малко вода.
[hide]Познавам хора, на които класическият вариант им прилича на :puke2: и предизвиква съответната реакция, та затова е добре да се подготвите... :mop: [/hide]
Сосът е много вкусен и го използвам към печени и варени риби, че с месата сме малко на Вие, както и с варени картофи. М-м-м-м :facelick:


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Юни, 2006 11:57 am Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
biskvitka написа:
Сосът е много вкусен и го използвам към печени и варени риби

И да се топят аспержи, които много коментираме напоследък, също, стават мноого годни за мезе


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB