Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:51 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 22 Фев, 2008 1:38 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Този сос при нас го сервират в арабските ресторанти и закусвални,предимно към пиле и дюнер.Аз лично го знам от майстор който прави дюнери в арабски ресторант,плюс кисело мляко.,няколко лъжици.Аз слагам всичко на сурово ,без варените картофи разбира се, и разбивам добре на пасатора.Най вече го използвам към печено пиле.И вместо сол слагам някакъв вид от сорта на вегета,пикантина или кой каквото си харесва.


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Фев, 2008 2:04 pm Пет 



Аз го знам този сос, но с кисело мляко и малко майонеза. Иначе другите съставки са същите. Научих го от един дюнарджия.


  
 
Сготвено на: 22 Фев, 2008 2:31 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Забравих за майонезата ,но тя се слага когато не ти достига зехтина.Понякога и аз съм го правила така.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB