Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Авг, 2018 9:27 pm Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 
Message
Сготвено на: 18 Мар, 2008 6:36 pm Вто 



Половин транжирана пушена скумрия
1-2 с.л. майонеза
1 с.л. кисело мляко
естрагон, босилек, таурус
сока на половин лимон
1 скилидка чесън
1 филия хляб, намачкана на трохи

Всичко се слага в бледър и воала

Става чудно мезе, сервирано с царевичен чипс


  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2008 6:47 pm Вто 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
А какво е таурус? Първо помислих, че е тарос, но явно не е.
И може ли повече от 1 скилидка чесън? :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2008 6:50 pm Вто 



Таурус--тарос, естрагон и т.н
Може повече чесън, може повече от всичко. :)


  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2008 7:40 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
tom4ovi написа:
Може повече чесън, може повече от всичко. :)


Но това няма ли да развали класическата рецепта? :roll:


 Profile  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2008 7:53 pm Вто 



Че какво му е класическото на това?


  
 
Сготвено на: 18 Мар, 2008 7:57 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
tom4ovi написа:
Че какво му е класическото на това?


И аз това се питам? :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2008 10:36 am Сря 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Ти докато се питаш, аз ще си купя скумрийка и ще действам. Или по-добре да почакам да забравя Бисквиткините рибешки паразити, че много силно ме впечатлиха. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2008 10:43 am Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Куцо пиле написа:
...Или по-добре да почакам да забравя Бисквиткините рибешки паразити, че много силно ме впечатлиха. :mrgreen:

Ама какви хора сте... Как пък не запомнихте, че за дезинфекция се използва водка, ракия, бърбън, moonshine и т.н.?


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2008 10:49 am Сря 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Мии, водката я изпих, бърбън не любя, ракия има само розова, а тя не би се вързала със скумрийцата :mrgreen:
Ще рискувам, какво пък!


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2008 12:11 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
biskvitka написа:
Куцо пиле написа:
...Или по-добре да почакам да забравя Бисквиткините рибешки паразити, че много силно ме впечатлиха. :mrgreen:

Ама какви хора сте... Как пък не запомнихте, че за дезинфекция се използва водка, ракия, бърбън, moonshine и т.н.?


Тази дезинфекция вътрешно ли се прави? :jump2:


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2008 12:40 pm Сря 



E как иначе :) Вътрешно е най-добре.


  
 
Сготвено на: 19 Мар, 2008 12:59 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Ох, слава Богу! Аз пък си рекох, че трябва да кисна рибите, та щеше да се похаби мат'рияла. :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google Adsense [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB