Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:48 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 27 Мар, 2008 6:13 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Olive Paste Spread with Garlic (Tapenade)

На гръцки: πάστα ελιάς, pronounced PAH-stah el-YAHS

Тази смес от маслини, чесън, зехтин и оцет е подходяща за мазане върху хляб и хлебни изделия, зеленчуци и е перфектно мезе за узо или вино.

3 ч ч обезкостени черни (Каламата) или зелени маслини
3 ч л зехтин екстра върджин
3 ч л оцет Балсамико или добър винен
1-2 скилидки чесън, пресовани

Смесете всички съставки в блендер или пасатор и пуснете за няколко секунди докато сместа стане гладка с незначителни зрънца.

Изтоник: greekfood.about.com


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB