Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 20 Ное, 2019 5:19 pm Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 02 Апр, 2008 4:33 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
Това с белината не е ли опасно? И с каква цел?
:oops: Опс след консултация с медицинското лице ми беше обяснено, че в столовете и ресторантите било задължително, но цитирам:
Quote:
а дезинфекция, защото са много хранителна среда за микробите и дори малки количества да попаднат от черупките може да се развият защото доде счупиш примерно 20-30 яйца не е същото като да счупиш 2-3


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB