Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:13 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Юли, 2008 4:04 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Яну, 2008 4:28 pm Сря
Мнения: 74
Location: London
благодаря за рецептата.


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Юли, 2008 6:07 pm Пет 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
biskvitka написа:
Много е важно доматите да останат цели, защото така сосът е по-малко кисел.


Биски, извинявай, аз днес съм тъпа, ама наистина ли само от варенето се разпадат до пюреобразно състояние доматите? Това звучи много трудоспестяващо :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 07 Юли, 2008 11:41 am Пон 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
ТеА75, моля :)

Пиле, разпадат се, но не до пюреобразно състояние, а стават на малки бучици.
Вкусът наистина е по-различен от този на предварително пасираните домати, много по-наситен е.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB