Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:27 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 21 Юни, 2010 11:41 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Юни, 2010 11:12 pm Пон
Мнения: 3
Първо микроогранизмите които разгаждат захарите при нормалните хора си ги има до смърта им .Да има такива при които те липсват.И да понякога те мутират и не са способни да разграждат лактозата както при по младите хора .... ама да твърдиш,че ги няма я се замисли от каде идват те ако не от майката .... как бебето ги има ... надали са произлезли от зиготата.
Второ: защо смяташ ,че царевицата е сладка ... защото има захар.Все пак зърната на царевица предствляват семената на растението т.е. в него трябва да има достатъчно енергия /АТф/ за да се развие нов индивид .А за да има атф трябва глюкоза .


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB