Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:34 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Окт, 2005 11:59 am Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Аз пък ги обичам по-дебелички и ако действам като Антоновица, остава суровичък.


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Окт, 2005 10:34 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Юли, 2005 8:44 pm Нед
Мнения: 74
Location: София
С риск да се изкажа неподготвен:
1. Изчакваш видимата повърхност на омлета да придобие уморено-бежов цвят (не знам как по-добре да го опиша, но ТАКЪВ Е).
2. Взимаш шпатула, достатъчно голяма да задържи омлета в увиснало положение.
3. Чрез няколко сръчни движения се убеждаваш, че омлетът се е отлепил напълно от дъното.
4. Обръщаш уверено и категорично, без да бързаш.
5. Консумираш.

Възможни проблеми:
1. Омлетът залепва: не си сложил достатъчно олио върху незалепващото покритие.
2. Ометът се чупи: а дали спази точка 2.
3. Омлетът се префръцва и вероломно се залепя "сурово върху сурово": сори.


 Profile  
 
Сготвено на: 12 Окт, 2005 1:54 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Най ми хареса точка 5. :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB