Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:22 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Апр, 2006 1:39 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 12 Мар, 2006 9:26 pm Нед
Мнения: 31
Аз ако почета още малко за желатина и неговото естество, съвсем ще се откажа да го ползвам като продукт. Все пак обичам приятелите си :roll: И благодаря много, хванах си някои основни грешки :idea:


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Май, 2007 7:10 pm Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2007 5:50 pm Нед
Мнения: 4
Location: Варна
Относно ваденето на желираното "нещо" от формата... Подгрявате малко вода в съд който е по-голям от формата в която сте желирали. Поставяте съда на "парна баня" и постепенно жилатинът по стените на съда ще се разтопи, и желираното произведение само ще си се "пльосне" след обръщане на съда. След което го слагате за малко в хладилника за да стегне повърхността и готово.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB