Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 8:24 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Юли, 2007 11:05 am Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Не знам дали е за този форум, ама да си се оплача.
Тези дни всичко ми се чупи. Блендера сдаде фира без основателна причина и провали опитите ми да нарежа едно зеле на ситно.
Вчера тръгнах да правя сос Болонезе и понеже доматите по магазините са скъпи и скапани аз използвам цели, белени от консерва. Та извадих, почистих доматите и реших да ги пасирам, но се оказа че и пасаторът не работи. И се наложи да измислям нови методи на пасиране като бъркане в купата с голи ръце и усилено намачкване на доматите. Не че нямаше да се получи с вилица или пък да ги накълцам на ситно, но в тази жега не ми се щеше да си играя чак толкова.
Получи се сосът, но на каква цена...


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Юли, 2007 1:04 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Има за съжаление такива периоди, когато всичко, що може да се счупи, се счупва наведнъж.

Съчувствам ти.

Аз пък тази сутрин окичих няколко дървета покрай една река с воблери и блесни.


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Юли, 2007 5:00 pm Чет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Темата за воблери, блесни и женска/мъжка суета е преместена тук.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB