Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Авг, 2019 4:42 pm Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Авг, 2007 12:48 pm Пет 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Мацо, а печатът не беше ли върху ципата на бутчето? Щото ако е така махаш ципата и би трябвало с нея да падне и синьото. на мен със свинско ми се случи веднъж, но се наложи да изрежа само едно повърхностно парче месо...
А джоджена казват, че подобрява вкуса на агнето, не знам що е станало така. :(


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Авг, 2007 1:29 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Печатът се изрязва, но не би трябвало да е толкова голям :roll: (по-скоро два малки - на производителя и на контрольора)


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Авг, 2007 1:29 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Куцо пиле написа:
Мацо, а печатът не беше ли върху ципата на бутчето? :(


Махнах, поточно Мацов махна ципата, аз се опитах да изрежа част от месото, но пак си остана.
Знам ли го какво е било, Шефе. Беше по-едричко от котка, пък за куче не съм се сетила. Вкусът във вътрешната част, незасегната от джоджена беше агнешки, ама знае ли човек до къде са стигнали новите технологии за овкусяване :) .


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB