Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:45 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Ное, 2007 12:00 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Юли, 2007 7:51 pm Пет
Мнения: 22
Location: Варна
На водна баня го правя , но го пека около час и половина , кремът става екстра , ама карамелът ТВЪРД , а аз него най-много го обичам .


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Ное, 2007 5:28 pm Вто 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Не твърдя, че съм най-големият спец по крем-карамела, но мога да се похваля, че винаги ми става (кремът!!!). :mrgreen:

Та ако искаш, погледни моята рецепта и моята технология, по която го правя.

Мисля, че ниската температура и трите часа печене си казват квото имат да си казват... :)


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Ное, 2007 8:39 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Юли, 2007 7:51 pm Пет
Мнения: 22
Location: Варна
Следващият път ще го направя по твоя начин , и този път ако не стане както трябва се предавам :oops:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB