Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:21 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 02 Яну, 2008 4:33 pm Сря 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
IPA написа:
Аз съм комбинирала доматен сос за паста със заквасена сметана и всичко си е било наред. Слагам я към края, когато доматения е почти готов, да се разтвори и да поврат малко заедно.


Като се замисля и аз съм правила и често правя това, но тогава слагам една лъжица сметана в доматения сос. А тук ми се струва, че в много повече сметана е сложен малко доматен сос.
Може би Кабала е прав, че при по-дългата топлинна обработка и комбинацията с домати сметаната се е пресекла.


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Яну, 2008 8:00 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Маца написа:
Може би Кабала е прав, че при по-дългата топлинна обработка и комбинацията с домати сметаната се е пресекла.


Най-вероятно баш така е станало. Ама али човек се учи докато е жив. Или, както казват германците, човек може да остарее като крава и все още да научи нещо ново. (Не ме питайте защо аджеба крава!)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB