Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:07 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 02 Яну, 2008 11:34 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
За да не е на трохи тестото, се добавя малко студена вода.

А за да не изплува маслото, не се меси с ръце, а с робот или с една пластмасова джаджа, като съвсем към края се премесва с върховете на пръстите.

Подозирам, че и брашното ти не е било читаво (то сега май никое не е :evil: )


 Profile  
 
Сготвено на: 03 Яну, 2008 11:21 am Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Без да съм спец по тестата, и аз щях да кажа да сложиш малко водица.


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Яну, 2008 11:37 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Знаех,че нещо се добавя,за да се дооправи тестото,ама откъде да се сетя,че е вода?Следващата неделя ще опитам пак!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB