Не знаех, че съм запалила и дискусия освен стандартните тенджери и тигани у нас
.
Относно готовите сосове: По принцип използвам готов доматен сос, както каза и Алеко на Cirio или едни белени цели домати на Крами в тенеке. Не съм фен на готовозабърканите сосове, защото няколкото опита са довели до трагични резултати, като първи опит беше преди 10 - 15 години с Ънкъл Бенс. Освен това напоследък правя спагети обикновено с моята любима плънка - зеле, рулца от раци, моркови, лук, чесън соев сос и като лека добавка доматения. Обаче този път опитът ми за разнообразие беше неуспешен.
Алеко написа:
Маце, шапка ти свалям! Наистина си карък. Ама пък така готино го описваш, че направо огладнях.
Биски, не съм съвсем съгласен с твърдението ти за готовите спагетени сосове. Има едни италиански в буркан, които са много хубави.
Аз на следващия ден ъпгрейднах нещата с пушен бекон, качествен кашкавал и все пак поносимия доматен сос, маскиран с повече подправки.
IPA написа:
Маца, направо в пицарията отивайте, и съдове за миене няма да има и кухнята чиста.
ИПА и това направихме вчера, но там хапнахме пици, което ще разкажа в друга тема.
Алеко написа:
Човек се учи докато е жив, а Маца е много добър учител.
Така си е, много съм добра, ще взема да отворя една "школа"
.