Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 2:39 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 28 Фев, 2008 11:48 am Чет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Мързи я да пържи!


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Мар, 2008 3:26 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Биски, благодаря!!!
Все във същата фурна ги пека, но досега си мислех, че сместа е "прекалено мокра" (заради реално по-малкото количество нахут). Ще се пробвам пак с корекции по рецептата и ще се отчета :)

Относно пърженето... Всеки, който знае химичният състав на пържената мазнина (била тя животинска или растителна) сериозно би се замислил дали някога пак да сложи мазнина в тигана....


 Profile  
 
Сготвено на: 11 Мар, 2008 11:43 am Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Открих катво им беше станало на фалафелите! :idea: То, бива да се "пипват" рецептите тук-там, да се прибява нещо, нещо да се маха, ама когато човек "махне" половината от основната съставка (в случая нахута) някак си логично е да не се получи :hair:
В неделя обаче зарязах "окомера" и чинно си премерих количеството нахут и... ами нищо чудно, че нещата се оправиха :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB