Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:31 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
 Рецепта: Карпачо
Сготвено на: 05 Мар, 2008 1:33 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Все още се мъча с онова много говеждо контра филе.След бьофа и стека които не станаха,реших да опитам с карпачо.(По принцип досега бях правила карпачо само с риба,от което си облизваме пръстите)Спазих си правилата на рецептата и го сложих в хладилника на най- студеното.Само ,че като го извадих за консумация се оказа ,че зехтина ми е съвсен натурален ,донесоха ми го от Кипър,замръзнал и станал на масло.Отново неуспешен опит. Не ,че не го метнах в тигана за 1 мин,обаче карпачо така и не ядохме.Имам още половин килограм,и вече ако не го направя за срамота на варено.Обаче пък пастърмата стана страхотно мезе.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB