Маца написа:
Иначе панировката е наистина вкусна, но не знам как да преодолея мазнотията.
Има и друг момент, от доста време не пържа почти нищо и може да сме отвикнали от пържени, панирани истории. Знам ли.
Маца, искам да ти помогна с адекватен съвет, затова ще ти дам два вида панировки (от многото, които имам...), с които почти сигурно можеш да панираш такива неща, като моцарелата. Така или иначе, мазнината със сигурност пак ще си остане, няма как да я махнеш, дори и да поставиш панираните пръчици върху домакински хартиени салфетки, за да поеме.
Може би си права, че просто отдавна не сте яли пържено и панирано и затова ви се вижда прекалено мазно. Съветвам те да опиташ същата рецепта, но с извара, може да не е от съвсем обезмаслената, а от кашкавалената.
Отдели рецептите в отделни теми!!!