Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:19 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Юни, 2012 3:04 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
DedoMraz - прав си. Лющян и девесил са едно и също. Всъщност и по моят край се нарича девесил, не знам сега, защо когато съм писала поста съм решила да му кажа лющян. :-) От тогава няколко пъти още съм я правила тази чорба, но вече без глава от калкан. Купувам дребна риба различни видове, които после изхвърлям, след прецеждане на булъона, накрая слагам някакво филе, и така си реших проблема. :) Но пък рецептата си заслужава.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB