Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 8:32 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 17 Окт, 2008 9:55 am Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Аз пък четох , че в сладкото от зелени смокини слагали син камък за запазване на цвета. :roll:


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Окт, 2008 11:22 am Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Окт, 2006 3:18 pm Нед
Мнения: 303
Location: Кофтинброд
Да,оправя цвета,но не е заъжително да се слага.Все пак,аз исках да разбера защо и нормално ли е да се получава този ефект при варенето,защото при ядене само разваля картинката.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB