Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:43 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Ное, 2008 6:57 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
MR.LAZY написа:
миш маш написа:
но... уви този път в същата опаковка и от същото място получих един български бройлер.
С риск да те изненадам, пилетата DUC се излюпват, отглеждат и изхранват в България. Само яйцата се внасят.
Не ме изненадваш, защото чета. Просто разликата в качеството на първите такива и в това което купих за последно е от земята до небето. :mrgreen: За разлика от цената която си е същата да не е и повече.А първите пилета бяха страхотни.


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Ное, 2008 10:18 am Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Не е бе Миш, може лимонът да е бил "по-силен", знам ли.
Алеко, ще си го дъвча жилаво, тъкмо ще подобри фигурата ми, щото докато дъвча ще изразходвам повече калории, отколкото ще получа от него. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Ное, 2008 10:24 am Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Маца написа:
Не е бе Миш, може лимонът да е бил "по-силен", знам ли.
Алеко, ще си го дъвча жилаво, тъкмо ще подобри фигурата ми, щото докато дъвча ще изразходвам повече калории, отколкото ще получа от него. :)


Ами приятно дъвчене тогаз!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB