Kabal написа:
Винаги ми е било чудно как хората се порязват. До сега не ми се беше случвало такова нещо и не можех да си представя как ще ти остане ръкада под острието, че и да минеш през нея... Но ето, че и това ми се случи. Докато тествах новия керамичен нож който си купих и се прехласвах по това как реже пресен чесън успях да го забия на около почти сантиметър в палеца. Спаси ме от отрязване на месо факта че половин сантиметър е преминал през нокът и това спря острието. Колко кръв тече няма да споменавам....
Моите съболезнования за пръстчето и ценната течност, която е отишла зян...
Така е, който снобее и си купува такива свръхсъвременни джаджи.
Я си режи с кухненския нож на баба си, с дървената кирлясала дръжка от 100 години, пък и не се затруднявай да го точиш много често, остави си го да дъвче зеленчука като протезата на баба ти, какви са тия модерни неща, ама ха!
Аз опит имам само с ренде Бьорнер и отрязване на парче от кутрето, затова не мога много активно да се включа...