Аз като една видна сладкарка , след като усвоих до съвършенство разните му кексове и сладкиши реших да се пробвам и на торта и не с какво да е , а с пандишпаново тесто. И за да не хабя напразно толкова продукти реших да намаля наполовина за да видя какво ще стане.
Тестото набухна малко повече от последното ми "Негърче", а трябваше да го разрежа на три части, и на всичкото отгоре беше станало като гума вътре.
Въпреки ,че намалих всички продукти точно наполовина се оказа, че съм употребила точно една трета от двата крема, крокана и разтопеният бял и черен шоколад и сиропа.След два часа работа и то с помощник резултата беше този.
Забравих да кажа, че освен тестото дето не се ядеше, млечният крем стана на бучки, а за да придобие и този вид бая декориране и слепване падна защото се разпадна от единият край.
И за да не хвърля все пак останалите кремове и заготовки купихме готови блатове и сега ще се мъчим с две торти при положение ,че и аз и Огнян не ядем сладко.