Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 19 Окт, 2019 12:30 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 
Message
Сготвено на: 11 Апр, 2009 9:26 am Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Пиле, благодаря ти. Вече си я бях отделила тази рецепта и ще я пробвам, но все ми се искаше да намеря някаква рецепта за български козунак.


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Мар, 2010 9:37 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Фев, 2010 9:03 pm Нед
Мнения: 40
Location: гр СТАМБОЛИИСКИ
:shock: Кристи, сосът който е приготвен с нишесте, се е втечнил, защото при варене нишестето набъбва от образували се балончета, които са пълни с вода. При повече бъркане балончетата се пукат и кремовете, които имат нишесте, се оводняват и връщане назад няма.
За да не се оводни крема, нишестето се разтваря в малко течност и се изсипва във вряща течност и щом заври се маха от огъня.
Спазиш ли тази процедура, няма да имаш проблем.
Желая ти успех!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB