Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:46 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Авг, 2009 10:47 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
gotin написа:
миш маш написа:
Вчера започнах към 11 часа преди обяд да се опитвам безуспешно да направя 10 буркана със белени домати за готвене.

Миш, ще те затрудня ли , ако те помоля да обясниш по-детайлно как точно става това, с правенето на зимнина във фурната на печката?
Ако може, с повечко подробности - температура, времетраене и т.н.
Идеята страшно ми хареса. :)

Разбира се,че не. Точно преди две години , а фурната ми е от 6, като разгледах инструкцията случайно разбрах ,че има опция за стерилизиране на буркани. Долен нагревател плюс вентилатор- на температура от 50 до 200 градуса.
Вече две години, без тази, стерилизирам буркани по този начин на около180 градуса, и досега нямам нито един бомбирал буркан. А времетраенето е относително, зависи колко буркана си сложил и какво точно.Но завират всичките почти за толкова време колкото и на огън.Тоест около час - час и половина. Мъжът ми изчислява разхода на ток и каза ,че не било толкова скъпо.
Само трябва да имаш фурна с вентилатор.


 Profile  
 
Сготвено на: 14 Авг, 2009 7:05 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
миш маш написа:
Разбира се,че не.
Само трябва да имаш фурна с вентилатор.

Благодаря ти! :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB