Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:55 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 14 Дек, 2009 8:48 am Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Всъщност се досещам къде е проблемът. Първо в пропорциите - на две чаши брашно пишеше да се сложи една чаша масло. А аз ливнах една чаша зехтин и стана мазало. После досипвах брашно, но пък тогава тестото стана ронливо. Дори и веднъж не можах да го разточа и да го намажа с мазнина, за да го сгъна.

Вторият проблем в моя случай беше самото брашно. Пълнозърнестото е много едро за целта и просто не дава гладка и жилава смес. Вероятно това се дължи на глутена, т.е. на липсата на такъв.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB