Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Окт, 2019 8:35 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 29 Яну, 2011 8:57 pm Съб 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Е, к'во толкоз. Оссо буко в китайски сладко-кисел сос. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 30 Яну, 2011 11:30 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
MR.LAZY написа:
Е, к'во толкоз. Оссо буко в китайски сладко-кисел сос. :)


Ама точно така стана. :lol:

Толкова бях потресена, че не се сетих за този вариант, Мистер. Трябваше да го сервирам с китайски спагети, вместо с италиански. И все пак жалко за джоланчето. Но имам още една порция и този път ще го приготвя както му е ред.


 Profile  
 
Сготвено на: 30 Яну, 2011 2:25 pm Нед 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Осо буко ми е едно от любимите яденета, когато изобщо се напъна да го правя:) Но и аз като шефа нямам нищо против сладко-киселия вкус, даже се замислям дали да не пробвам твоя вариант следващия път:)


 Profile  
 
Сготвено на: 30 Яну, 2011 7:48 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Вай-вай. :hair: Току виж лансирам ново ястие - осо бykко по китайски. Италианците ще ме линчуват, ако ме пипнат. :lol:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB