Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 26 Сеп, 2020 2:02 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Окт, 2004 1:19 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 02 Юни, 2004 12:21 am Сря
Мнения: 28
Сиренцето е точно така като го описваш (лично го опитах).
Колкото до стомна кебапа - докато минат мръвките през гърлото - голям зор :D
Майтап, бе Уили! Всъщност съдинката е гювече с капак и двете заедно наподобяват стомна.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Окт, 2004 1:52 pm Сря 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Това в стомната май само на мен ми хареса. Вътре имаше карамелизиран лук и сочни мръвчици, най-отгоре- яйце. Нищо особено, но с хубаво месо е много вкусно, особено, ако се маринова в добро вино.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Окт, 2004 3:15 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Ейй супер..никога не съм виждала такова гювече..много е колкоритно!!
Карамелизиран лук казваш,а той дали е предварително запържен или от само себе си се карамелизирал в гювечето?
Аз иначе обичам семпли неща..не е задължително за мен в гювечето да има и кашкавал и гъби и мръвка..за да е вкусно.
Мерси за информацията! :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB