Менюто ни беше скромно, тъй като тук имат навика да сервират много салати и различни видове хляб към поръчаното.
Малко предястия, от опит знаем, че ако прекалим може и да не стигнем до основното - пилешка салата, мариновани гъби, йогурт - толкова е гъст, че се яде с вилица и мариновани маслини - местен специалитет:
Основното - мешана скара, предимно агнешко. От ляво на дясно: агнешки котлет, но отрязан като 'Ти бон' - от другата страна на реброто имаше парче от филето, пилешко на шиш, агнешко на шиш и кебап от агнешка кайма, завит в було и той на скара. Това е сервирано върху пита хляб, гарнитура салата домати и краставици и печени домати. И чиния пържени картофи.
Накрая задължително дават току що откъснати портокали с листата им: