Вчера
Бисквитка, вдъхновена от знанията, получени на курса, реши да изпробва този шедьовър на индийската кухня. Единствената разлика с дадената рецепта беше, че използва оригинална индийска
гарам масала, вместо дадените кимион и къри и пропуснахме лютото чушле. Аз като върл противник на кимиона - основна съставка на гарама масала, бях скептично настроен за крайния резултат, но в крайна сметка се получиха едни прекрасни самосчета. За по-бързо, част от самосите ги запекохме на фурна, но
ОПРЕДЕЛЕНО пържените са в пъти по-вкусни (и по-калорични).
И понеже знам, че ще има питане, откъде, аджеба, сте взели оригинална гарам масала, ще отговоря: на спирката на автобус 120 преди булевард Мадрид по посока стадион Герена. За поръчки се обръщайте към канибала-вегетарианец
. Това е близо до кръстовището на бул. Мадрид и ул.Черковна.