Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:33 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 25 Мар, 2006 8:35 pm Съб 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
В четвъртък я правихме на практика.

Ето какво се получи:
Блатът имаше вид (и вкус) на суфле (леко прегоряло, но това са подробности :mrgreen:).
В муса сложихме течен (бял) шоколад - такъв имаше.
Вместо крем сирене ни дадоха бяло саламурено :twisted:

Но въпреки всичко, се получи много вкусна!

[hide]Май повечето торти от списанието са с подобни блатове - с повечко яйца, малко брашно и без (или с малко) набухвател :roll: .[/hide]


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Мар, 2006 9:41 pm Съб 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 20 Апр, 2005 3:31 pm Сря
Мнения: 634
Location: До училището и детската градина
Бисквитке, как е със саламурено сирене ?


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Мар, 2006 10:42 am Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Не знам :oops:
Беше зверски солено, а нямахме време да го изкисваме, затова го пропуснахме :twisted:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB