Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:12 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 31 Яну, 2006 1:11 pm Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Едно въпросче по тази рецепта, което единствено ме спира да я изпробвам - как сусамът се задържа така плътно по рибата, както е показано на снимката? Не изпада ли?


 Profile  
 
Сготвено на: 31 Яну, 2006 1:22 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Филенцата са много сочни, все пак са мариновани. Пък и сусамът се слага само от едната страна (от горната - поне така разбрах) малко преди да се извади рибата от тигана.
Нито едно зрънце не се загуби!

П.П. Мисля, че и с пилешко ще е много вкусно...


Last edited by biskvitka on 31 Яну, 2006 1:24 pm Вто, edited 1 time in total.

 Profile  
 
Сготвено на: 31 Яну, 2006 1:24 pm Вто 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Мерси, майсторе, ще се пробва, звучи наистина превъзходно!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB