Страхотно е!
Аз отдавна се каня да го правя (по друга рецепта, малко по-различна), обаче винаги изникваше нещо и отлагах. Новият брой, обаче беше катализаторът. Особенно снимката..тя ме довърши направо.
И тъй, това беше снощната ни вечеря. Страшно вкусно! Аз го правих със специален булгур за табуле и куббе (аз така го знаех, но чичо Гугъл казва, че и двете наименования са популярни) - той е по-ситен от "българския" и няма нужда да се кисне в топла вода (за 20-ина мин. в студена). Поради липса на агнешка кайма, използвах телешка, с агнешка обаче ще е по-вкусно, убедена съм
. Използвах бадеми, нарязани на по-едро.
Следващия път смятам обаче да добавя още подправки (кимион, канела..) и да ги направя с една идейка по-малки - да речем 15, вместо 12 броя. Като споменах бройките, се сетих- както обикновенно -рецептата беше много точна, не ми остана дори зрънце от плънката или от булгурената смес.
Благодаря, много за рецептата!