Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:25 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 
Message
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:16 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2006 2:05 pm Пон
Мнения: 48
Напътствия приемам, че ще ги правя :idea: :?: :!: тази вечер!
От някой, който ги е правил де
:P :P


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:21 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Здрасти Пепи,

Радвам се да те видя. :)

Нямах време да ги направя тия канелони, но ако имаш въпроси ще помагаме дружно.

:roll: :)


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:28 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2006 2:05 pm Пон
Мнения: 48
Привет и на теб, Ире

Как да питам предварително, като не знам какво :lol: :lol: Вчера направих корите и ги прибрах за днес, че ми дойде в множко готвенето. Другото е в наличност, само обработвам и пълня )най-вероятно ще заменя дробчетата с гъши пастет, дали ще има проблем? Не ми се купва цял пакет дробчета заради канелоните само, не ги долюбват много в къщи.


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:29 pm Пон 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Купешки или домашно приготвени?


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:30 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2006 2:05 pm Пон
Мнения: 48
MR.LAZY написа:
Купешки или домашно приготвени?


ей, ти мен за мезе ли ме вземаш????? Направих ги вчера!!!!!!!! корите де само


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:36 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Тъй като дробчетата се пасират със свареното месо и куп други неща, би могла да ги замениш с пастет. Сигурно ще има разлика във вкуса, тъй като при пастетите наблягат на месото, не на дробчетата, но едва ли ще е огромна.

:)


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:41 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2006 2:05 pm Пон
Мнения: 48
Благодаря, Ире :!:
С пастет ще да са те.
Ще докладвам утре.


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:44 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Като ти знам произведенията, няма начин да не се справиш блестящо.

:) :)


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:46 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2006 2:05 pm Пон
Мнения: 48
IPA написа:
Като ти знам произведенията, няма начин да не се справиш блестящо.

:) :)


никога не е късно да станеш за резил :evil:


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 3:51 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Как резил бе, ти си разточила корите - най-пипкавата част и ти остава плънката - в сп. Меню грамажът на продуктите винаги е много точен.

:mrgreen:


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 17 Юли, 2006 4:45 pm Пон 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Quote:
ей, ти мен за мезе ли ме вземаш????? Направих ги вчера!!!!!!!! корите де само
Не те вземам за мезе, щото съм псевдовеги :P. За корите идеше реч, де и явно си решила да ги приготвиш вкъщи.


 Profile  
 
 Рецепта: Канелони-те
Сготвено на: 18 Юли, 2006 11:52 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Мар, 2006 2:05 pm Пон
Мнения: 48
направих ги - и ги изядохме със синчето. Но Пармезана /такова чудо няма в нашия магазин/ смених с 50/50 Гауда и домашно сирене - твърдо е/. Вкуууууууусотия и благодарско :pizza: :hug: :yami: :yami: :knife: :knife:

Image

Image

а да - и пилешките дробчета - смених с пилешки пастет - усеща се дроба, споко


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB