Най-сетне го получих ..сега вече съм много по спокойна.
И така изчетох го цялото и това е моя коментар:
Хубавите неща (те са мноого повече)
:
1.Лъскаво е и мирише хубаво,като "Бакхус".
2.Обръщението от редактора според мен е задължително за всяко списание , това прави добрео впечатление и някък приобщава читателя.
3.Легендата-с/у всяка рецепта е страхотна идея..браво!
4.Разделът "новини" също ми допада..елегантния начин за реклама..
[hide=малко OFF]Тея хора,какво ли не измислят вече-Фикс за Картофи Огретен
[/hide]
5.Конкурса-също много оригинално..така се предизвиква въображението на читателя и всички са с равен старт..много ми харесва и наградите също.
6.Идеята,веригите магазини,рекламиращи стоката си (на 7 стр.) под формата на рецепти-също ми харева.[hide] според мен стоките ФФ-вкус да не са от най-качествените[/hide]
7.Водеща тема посветена нанякой продукт-задължителна за всяко кулинарно списание според мен.Харесва ми статията,има и история,и подробности и хитринки около подготовката на зеленчуците.Също и малко хумор..
(малко OFF пак,аз съм точно от втория тип "любители" на коприва и лапад..
)
8.Хубаво е ,че има раздели за основни техники,АБВ в кухнята и прочие..
[hide=Малка забележчица]За картофеното пюре-с миксер,с бъркалките за яйца-не става.Поне не става хубаво,само веднъж съм опитвала,няма да повторя освен ако не съм пропуснала някой трик, за който да ме осведомите[/hide]
9.Видяхме,че и
gotin се е включил в този брой..
10. Статиите за зехтина и тези в разделите "антиглобализъм" и "това за какво е" ми се видяха много хубави,но малко кратички,ако може да са по големи и пълни с информация...[hide=пак OFF]явно съм любител на френския зехтин,защото този за който сте писали е любимата ми марка,сега ще пробвам испанския..италианския не е нищо особенно според мен[/hide]
11.Признавам ,че сатията за Петровден не съм я чела..
не съм особено религиозна,но във почти всички кулинарни издания има такава,явно хората се нуждаят и от тази информация.
12.Раздела за детската кухня ,също ми допада,особено зайчетата-супер са!
13.Меню за здраве..още един задължителен раздел-рецептите тук са трепач.
14.За накрая оставих рецептите и фотографиите..
Нямам думи,много рядко си харесвам почти всички рецепти от някое списание..(това за копривата е ясно,само тя не присъства в горната категория,но съм убедена ,че любителите на този треволяк ще се насладят).Снимките също са много добри-предизвикват слюноотделяне.Фактът ,че всяка рецепта е онагледена (даже някой и стъпка по стъпка на приготвянето),ме изпълва със задоволство.
.Коментарите в кавички,към рецептите също са приятно допълнение.
нещо се изчерпах..
Сега не толкова хубавите неща:
Външния вид-много ли държите да изглежда точно така оформено,малко като терадка?Почти 50 страници е,много ли ще го оскъпи, ако му придаете по професионален вид-като айде да не споменавам конкуренцията,"Наш дом",Грация" и т.н. Не че чета горните ,но незнам как точно да обясня,да прилича малко на книжка с твърди корици..
(простете за обърканото обяснеие).
Стаите са хубави както вече казах,но е добре да са по пълни и изчерпателни.
Списанието има много добър потенциал-за сега най-силните му страни според мен са рецептите и фотографиите.
Успех ви желая!
П.с.Всичките ми забележки са само с добри намерения,моля да не ми се сърдите и да не ме
.
Много ме мързи да си проверявам за грешки,простете ако има нещо не особено грамотно..