Ще може ли да се споменават в рецептите размерите на тавите или височината на готовия продукт?
В 'Хляба от месо', например, се казва: 'Готовото 'тесто' се слага в намазана с масло форма за кекс и се пече...'.
На снимката виждам , че изглежда като тухличка, което означава, че формата е правоъгълна. Украсата е от шнитлаух, което ме навежда на мисълта, че дължината на формата е 18-20 см (горе-долу толкова са дълги стъблата му, ако се остави да расте повече, се огъва, пък и става по-груб).
[hide]Др. Уотсън би се гордял с мен
[/hide]
При печеното сирене в билкова коричка няма за какво да се хвана - явно, ще трябва да цапам тави, докато някоя пасне
.
За тортата 'Есенни листа' нямам възражения - рецептата е написана идеално
[hide]или, както казва
Готин, не е недоклатена
[/hide]