Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Сеп, 2019 2:01 am Пон

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 16 Яну, 2006 2:24 pm Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
В него ще намерите умопомрачителни рецепти за свинско, полезни сведения за виенските кифли и кроасаните, интересни факти за екзотичния плод карамбола и още много вкусни страници.

Приятно четене!

(Опитвам се да кача снимка в албума, но не става :cry: )


 Profile  
 
Сготвено на: 17 Яну, 2006 6:58 pm Вто 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Най-интересно е, че списанието пристигна днес. За абонамент това си е направо рекорд.

Малко пресилено ми се стори определението за Ути - "Кулинарен гуру" - все още няма 1000 поста в нашия форум ;).

Сигурен съм, че госпожата ще вземе участие в конкурса на Тефал.

Има изпусната буква в рецептата "От Галия Цисалпина" пише "Начин на пригот яне"

Шишчетата с моцарела и чери доматчета направи "утепа рибата".

Не съм съгласен с твърдението, че кафявата захар не е по-полезна от бялата. Причината е проста - всеки рафиниран продукт (какъвто в случая е бялата захар) се усвоява от организма по-трудно от нерафинираните продукти. Освен това при рафинирането се използват вещества, за които има съмнение, че предизвикват злокачествени заболявания.

За бирата също може да се добави, че от бирата се пълнее, защото е газирана, а не защото е калорична.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB