Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:50 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 05 Юли, 2006 11:03 am Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
В Италия не готвят само паста и пица. В това ще се убедите, когато разлистите новия брой на списание "Меню"!

В него ще откриете рецепти за:
- Ризото с морски дарове
- Канелони по тоскански
- Оссобуко
- Салтимбока от телешки дроб с ризото

и още много други. Както винаги при нас има и предложения за парти-меню, за неустоими десерти и за утоляване на глада на малките злоядци.

За любознателните отново сме се погрижили с интересен материал за смокините, както и с нова загадка от конкурса "Литературно меню".

Image


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Юли, 2006 2:29 pm Сря 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Членовете на този форум моля да не участват в Литературното Меню този брой.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB