Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 22 Юли, 2019 3:47 pm Пон

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 03 Юни, 2005 6:54 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
Продукти:
500 гр.бяла риба
4 бр.картофи
3 бр.яйца
10 бр.гъби
2 склидки чесън
1/2 лъж.кимион
4 бр.маслини
2 суп.лъж.олио
1 бр.коф.сметана/кисело мляко гъсто,
сол, чер.пипер на вкус

Приготвяне:
Рибата се сварява в зеленчуков бульон. Отстраняват се костите и се нарязва на ситно. В купа се смесват рибата, настърганите на ренде картофи, разбитите яйца, леко задушените предварително гъби, настъргания чесън, кимион, маслините нарязани на пърченца. Добавя се сол и чер.пипер на вкус, олиото. Сместа се изсипва в подмазана с масло форма. Пече се около 30мин. на 180 градуса. След като изстине се обръща в продълговата чиния. Залива се с подсолена сметана, размесена с малко чер пипер и копър. Реже се на филии и се сервира в отделна чиния. По желание се добавят сварени картофи и зелена салата. Ако не разполагате със сметана я заменете с кисело мляко. Може да добавите сварени гъби, маслини и ивички лимон.

Добър апетит.


 Profile  
 
Сготвено на: 04 Юни, 2005 8:52 pm Съб 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Всъщност тази рецепта е точно за мен - хем рибарин, хем само бяла риба ям. Следващият път като фана, ще си я сготвя, много добре изглежда!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB