Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:27 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Юни, 2005 12:24 am Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
biskvitka написа:
gotin написа:
...Чакам коментарите ви. :)

Нямам думи! Не обичам риба, варена на пара, но това определено е нещо невероятно! Ще бъде приготвено следващата седмица, през първия рибен ден!


:) :) Благодаря за малката хитрост, но целта е и да се разреди дижонската горчица, която е страшно люта, а целта е по скоро ароматът и, а не лютивината.
Рибата е много деликатен продукт, затова става идеално на пара.
Но това си има и своите недостатъци - става като готвена в микровълнова...
Затова и сосовете, с които се полива, както и подложките, върху които се сервира трябва да бъдат много пикантни и с по-остър вкус.
Ситуацията е почти същата, както и с пастата - самите тестени изделия нямат нито особено пикантен вкус, нито пък аромат, затова пък сосовете, с които се сервира обикновено са с много подправки и аромати, за компенсация.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB