biskvitka написа:
gotin написа:
...Чакам коментарите ви.
Нямам думи! Не обичам риба, варена на пара, но това определено е нещо невероятно! Ще бъде приготвено следващата седмица, през първия рибен ден!
Благодаря за малката хитрост, но целта е и да се разреди дижонската горчица, която е страшно люта, а целта е по скоро ароматът и, а не лютивината.
Рибата е много деликатен продукт, затова става идеално на пара.
Но това си има и своите недостатъци - става като готвена в микровълнова...
Затова и сосовете, с които се полива, както и подложките, върху които се сервира трябва да бъдат много пикантни и с по-остър вкус.
Ситуацията е почти същата, както и с пастата - самите тестени изделия нямат нито особено пикантен вкус, нито пък аромат, затова пък сосовете, с които се сервира обикновено са с много подправки и аромати, за компенсация.