Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:20 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
Сготвено на: 18 Май, 2011 12:32 pm Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
Kriss написа:
btw захарта още не беше съвсем попила и при пърженето се получи съвсем далечно карамелизиране, което даде още един страхотен аромат. Мисля да взема да пробвам с някоя сладководна риба. Ако искате и вие, но внимавайте - на филето от първата снимка захарта не беше повече от 1/2 ч.л.
Поздрави


:lol: :lol: :lol: ...Щях да се удавя...
Май ще трябва да прескоча до Финландия и аз, че да се натъпча на воля със сьомга, без да дам пари като за една кола на старо... :)
Крис, благодаря ти за чудесната рецепта и прекрасните снимки!


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Май, 2011 12:44 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Мда, явно всички сьомголюбци имаме една мечта, да скокнем до Финландия за да се натъпчем със сьомга:))
Страхотни снимки:)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB