Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:54 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Авг, 2004 5:55 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
По заповед на щуката..пардон на Vegetarianec ето и обещаната рецепта.. :wink::)

Необходими продукти:

1 ч.ч ориз
1 консерва риба тон
2 стръка пресен лук
1 червена чушка
4 с. л. сметана
1 с. л. кр. масло
1 ч.ч. зеленчуков бульон

Начин на приготвяне:
Сваряваме ориза и изплакваме със студена вода.Нарязваме лука и го запържваме 4-5 мин в маслото след което добавяме и охладения ориз.
Пасираме сметаната с чушката и смесваме с рибата тон.Добавяме бульона.
В намаслено гювече се изсипва ориз отгоре сместа с рибата.Пече се на 200 гр. докато хване коричка.

За адмирации и рекламации се обърнете към Иван Звездев от когото съм си преписала рецептата..

:wink: :D


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Авг, 2004 3:51 am Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Авг, 2004 1:55 am Нед
Мнения: 47
Ей , Лудетина, ако бях сигурна каква е сметаната още сега щях да направя ястието :P , щом като се пасира в чушката сигурно е течна. Аз имам заквасена в момента.
Аз също харесвам рецептите на Иван Звездев, ама кажи му, че е несериозник и отдавна не е пускал рецепти в сайта си :D


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Авг, 2004 9:28 am Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
:lol: :lol: Да бе като го видя ще му кажа :wink: .
Те сайта не го обновяват,защото издават месечно списание с рецептите.. :twisted: Аз обаче чух слух,че смята да правят цялостно обновяване ..само слух..
За сметаната не мога да ти помогна..Аз така съм си я записала много отдавна..Сигурно и на сайта я има. :roll: Една моя позната ми даде книгата му назаем за 1-2 месеца .Там я има и пише само 100гр сметана :?: Може би щом е гр, а не мл. има предвид заквасена?Аз не употребявам много сметана и затова незнам.. :roll:


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Авг, 2004 3:00 pm Пет 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Звездев май използва по-често заквасена, освен за сладкиши. А щом я дава в супени лъжици, почти съм сигурна, че заквасена. А и ми звучи по-вкусно - ще има лека киселина.


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Авг, 2004 5:19 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 5:35 pm Пон
Мнения: 85
Сърдечно благодяря за рецептите (включвам и лазанята) и като ги пробвам ще споделя резултата.


 Profile  
 
Сготвено на: 28 Авг, 2004 8:13 am Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Пак заповядай.. :wink:
Успех!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB