Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:32 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 18 мнения ] 
Message
Сготвено на: 01 Яну, 2010 5:15 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Дек, 2009 10:18 pm Сря
Мнения: 17
Ще вдигна темата, дано не възразявате 8)
Имах огромния мерак да напиша подобна рецепта и да открия топлата вода, ама не би ! :lol: :lol:
Само не разбрах този чалъм с развиването на рулцето как го постигате :?:

Аз имам рецепта (уж японска) , в която рулцето се разрязва на две по дължина, мацва се от соса (горчица, соев сос, чесън) , слага се по парченце кашкавал и кисела краставичка, панира се ( :?: брашно, яйце, галета) и се пържи.

Аз бих пропуснала кашкавала и бих сложила максимално много краставичка, но и с маслини ще стане супер, сигурна съм :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Яну, 2010 6:41 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
feuerzeug написа:
Само не разбрах този чалъм с развиването на рулцето как го постигате


ludetina написа:
...Кипваме малко вода и пускаме ролцата за 10-15 секунди.Водата наистина трябва да е малко,за да не се загуби деликатния аромат на рулцата.Изваждаме ги и внимателно ги развиваме.Трябва или да сте много бързи ,или да ги попарвате на порции,защото когатио позастинат ,започват да се разкъсват...


Относно пълнежа: трябва да се направи така, че да ви е вкусно.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Яну, 2011 4:17 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 08 Яну, 2011 4:03 pm Съб
Мнения: 1
Страхотна рецепта !!! Поздравления!!!

Моите рулца се развиха от самосебеси в следствие на размразяването в студена вода-може би не е задължителна частта с потапянето във вряла вода.
ЛЕСНО СЕ РАЗВИВАТ - просто се поддема крайчето-не се късат или разпадат.При повторното навиване също.Става лесно .

Пълнежа го направих от рецептата - прекрасно!!!

Панировката- от рецептата-идеална!!!

Соса-бял+ чесън,копър,лимонош сок и сол-много подходящ!!!

Заедно с рулцата панирах и скариди.Използвах същата панировка.Станаха много добре.

Добър Апетит на Всички !!!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 18 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB